Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

FORDOV TRGOVEC LETA OSTAJA DRUŽBA AVTO RAJH

Danes je družba Summit motors Ljubljana podelila naziv Fordov trgovec leta za leto 2017, ki ga je četrtič osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh.

Prvi superšportni Ford GT že v rokah evropskega lastnika

Jason Watt je prvi med evropskimi strankami, ki je prejel svoj Ford GT.

‘Crossover’ Active s potezami športnega terenca na..

Ford KA+ je prvič na voljo tudi kot ‘crossover’ KA+ Active z višjim podvozjem, trpežno oblikovano zunanjostjo in naprednimi tehnologijami

Prevozne storitve Chariot prihajajo v Evropo, prva postaja..

Chariotuvaja svojo prvo evropsko prevozno storitev v Londonu. 14 minibusov bo vozilo na štirih progah, uporabljali bodo vozne pasove londonskih avtobusov, potnikom pa bodo nudili Wi-Fi in hlajenje s klimatsko napravo.

‘Daj gas, ati!’ – športni taksi navdušuje in zabava..

Turisti radi snemajo selfije s taksistom Evaldom Jåstadom in njegovim Focusom RS.

Se želite dobro počutiti? Pozabite poljube, nogomet in..

Pozabite romantično prefinjeno večerjo ali epsko popivanje ob boksarskem ringu – rezultati nove predhodne raziskave kažejo, da je vsakodnevna vožnja s športnim avtom eden najboljših načinov za znatno izboljšanje dobrega počutja in..

Ford je floti ekipe Team Sky dodal Mondea ST-Line AWD in..

Po uspešni sezoni, kronani s številnimi zmagami – vključno z zmagoslavjem na prestižni dirki Tour de France – in z uvrstitvijo na prvo mesto v kolesarski svetovni turneji ob zaključku leta, je ekipa Team Sky odločena, da zgodovinsko leto..

Ford ostaja povezan s prvenstvom WRC, saj bo oddelek Ford..

Družba Ford Motor Companybo v letu 2018 zagotovila izdatnejšo finančno in tehnično podporo ekipi M-Sport Ford World Rally Team.

Iz papirnatega ‘satovja’ izdelana polica omogoča varno..

Mojstrsko izdelana super-čvrsta polica, pod katero lahko uporabniki povsem novega Forda EcoSporta varno shranijo dragocenosti.

Zaradi izjemnega povpraševanja je Ford povečal obseg..

Zaradi izjemnega povpraševanja kupcev po vsej Evropi je Ford pospešil proizvodnjo povsem nove Fieste – zdaj s proizvodne linije obrata v Kölnu vsak dan pripelje dodatnih 100 vozil.
1... 1718192021... 34