Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Naelektrena vozna izkušnja s Fordom Mustangom Mach-E bo..

Prva turneja Mustanga Mach-E po Norveški poudarja učinkovito zmogljivost in zagotavlja vpogled v vsakodnevno uporabo z obstoječo polnilno infrastrukturo.

Tokrat personalizirano: zdaj lahko vaš avto ugotovi, kaj..

       Fordov sistem SYNC naslednje generacije bo prvič na voljo v povsem električnem Mustangu Mach-E, vozniku pa nadzor zagotavljajo veliki zasloni na dotik, intuitivna zasnova in glasovno upravljanje s pogovornim..

Ford Transit Nugget Plus z dvižno nagibno streho je še..

Ford prvič uvaja možnost dvižne nagibne strehe za avtodom Transit Nugget Plus z dolgo medosno razdaljo, ki zagotavlja priročno nižjo višino strehe med vožnjo in ohrani prostorno notranjost.

Ford, Bedrock in Bosch v Detroitu preizkušajo tehnologijo..

Z uporabo dovršenega kompleta senzorjev v infrastrukturi Bedrockove parkirne hiše Assembly Garage vozila sama peljejo po prostoru in parkirajo.

Zvoki vožnje Mustanga Mach-E v slogu znanstvene fantastike..

Fordovi inženirji so pri skladanju zvokov vožnje povsem električnega Mustanga Mach-E za referenco uporabili znanstveno-fantastične filme.

Team Fordzilla razkriva vrhunski dirkalnik; edinstveno..

Konceptni Team Fordzilla P1, razvit kot vrhunski virtualni dirkalnik, bo predvidoma vključen v računalniške igre leta 2021.

Fordov program dopolnitve donacij zaposlenih je v sklad za..

Program dopolnitve donacij sklada družbe Ford Motor Company za odpravljanje posledic pandemije COVID-19 je pomagal 47 organizacijam skupnosti v 20 državah po svetu in v 14 ameriških zveznih državah.

Ford preizkuša tehnologijo, ki bi pomagala predvideti..

Ford razvija digitalno orodje za varnost v prometu, ki bi lahko predvidela potencialna žarišča prometnih nezgod, pri tem pa uporablja podatke različnih virov, vključno s povezanimi vozili in senzorji ob cesti.

Ford je objavil, da predsednik in izvršni direktor Jim..

Jim Hackett, ki je kot predsednik in izvršni direktor vodil preobrazbo družbe Ford Motor Company od leta 2017, se je odločil za upokojitev.

Team Fordzilla se pripravlja na novo serijo e-športnih..

Fordova e-športna ekipa Team Fordzilla se pripravlja na tekmovanje v čisto novem prvenstvu ERC (Esports Racing Competition) v sezoni 2020–2021.
12345... 34