Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Prototipna tehnologija voznike hitro opozori na nezgode pred..

Ford in Vodafone testirata tehnologijo povezanih vozil, ki lahko samodejno posvari voznike na nezgode na njihovi poti, in jim pokaže, kako zagotoviti prostor reševalnim vozilom.

Ford Transit Custom dopolnjuje vodilno vlogo z edinstvenim..

Ford je na Salonu gospodarskih vozil IAA v Hannovru v Nemčiji prvič predstavil proizvodno različico novega priklopnega hibridnega električnega vozila (PHEV).

Ford je napovedal novi rešitvi za stranke z voznimi parki:..

Na Salonu gospodarskih vozil v Hannovru je Ford sporočil, da bo v začetku leta 2019 v Evropi uvedel dve novi rešitvi za povezana vozila.

Ford bo na salonu v Hannovru predstavil novo generacijo..

Ford – najbolje prodajana znamka gospodarskih vozil v Evropi – bo na salonu gospodarskih vozil v Hannovru predstavil novo družino dostavnikov Transit z vgrajenimi tehnologijami za povezljivost in napredno elektrifikacijo.

Ford je s sliko napovedal povsem novo električno vozilo

Fordov povsem novi športni terenec z električnim pogonom povzema Mustangove poteze.

Povsem novi Ford Focus nudi več prostora kot kadarkoli..

Nekateri šolarji so na prvi šolski dan ob vstopu v družinski avto dva centimetra višji, kot so bili ob začetku poletnih počitnic.

V Evropo prihaja nadvse hud Ford Ranger Raptor – vrhunski..

Novi Ranger Raptor – najtrpežnejša in najzmogljivejša različica najbolje prodajanega pickupa v Evropi – se pred začetkom prodaje v letu 2019 predstavlja na dogodku s področja iger Gamescom.

Ford praznuje: izdelali so 10-milijontega Mustanga

Ford Mustang, legenda, ki je po vsem svetu sopomenka za optimizem in neodvisnost, slavi, saj je iz proizvodne linije obrata v Flat Rocku v Michiganu zapeljal že 10-milijonti avto z iskrim konjičem na maski.

Ford izboljšuje proizvodnjo avtomobilov na enak način, kot..

Ford uporablja tehnologijo za sledenje gibanju telesa na enak način, kot športni zvezdniki pilijo svojo tehniko in omogočajo upodobitev značilnih potez v video igricah.

Inovativen sistem za zaznavanje udarnih jam zgladi sunke za..

Tehnologija za zaznavanje udarnih jam v novem Fordu Focusu lahko zmanjša udarce med vožnjo po ‘razcvetelih’ cestah.
12345... 21