Summit motors Ljubljana - Ford

JAGUAR ŽE PRED PREMIERO NA AVTOSALONU IAA V FRANKFURTU OMOGOČIL OGLED POVSEM NOVEGA MODELA F-PACE

07.09.2015

7. september 2015 – Jaguar bo na avtomobilskem salonu IAA 2015 v Frankfurtu proslavil svojo vznemirljivo prihodnost in izjemno bogato 80-letno zgodovino z dramatično predstavitvijo povsem novega modela F-PACE. Jaguar F-PACE bo prvi zmogljivi športni terenec slavne britanske znamke razkošnih in športnih avtomobilov.

 

Osupljivi novi F-PACE, ki si ga bo mogoče v času salona (od 17. do 27. septembra) ogledati na Jaguarjevem razstavnem prostoru, z objavo ekskluzivne slike in filma navdušuje že danes. http://youtu.be/IqvbP-uxGIw

 

Zakamuflirani prototipi povsem novega modela F-PACE so že dokazali vsakdanjo uporabnost in izjemne vozne lastnosti med podporo ekipe Team Sky na kolesarski dirki Tour de France, za njim pa je tudi več kot 400.000 kilometrov ekstremnih preizkusov na poligonih skupine Jaguar Land Rover v Dubaju in na severu Švedske ter uspešno premagane najtežje ceste na svetu. Ta zmogljivi športni terenec je zasnovan za vse, ki so zaljubljeni v vožnjo.

 

Jaguarjev prvi zmogljivi športni terenec se v videu, ki ga prvič predstavlja svetu, izkaže z okretnostjo in prednostmi lahke konstrukcije tega povsem novega modela. Akcijski posnetek bo na spletnem naslovu www.jaguar.com na voljo od 20.15 ure po srednjeevropskem času. Uporabniki družbenih medijev lahko z uporabo oznake #FPACE dogodek spremljajo v živo.

 

Kevin Stride, direktor linije modelov v podjetju Jaguar Land Rover: “Leta 2015 praznujemo Jaguarjevo osemdesetletnico, zato smo s preobrazbo znamke poskrbeli, da je to res izjemno leto. Začeli smo ga z uvedbo inovativnega Jaguarja XE, ki mu je kmalu sledil povsem novi XF, vodilni model v svojem razredu. Danes smo vsi v Jaguarju izjemno ponosni, saj predstavljamo našega prvega zmogljivega športnega terenca, model F-PACE.”

 

Povsem novi Jaguar F-PACE bo na razstavnem prostoru v Frankfurtu predstavljen skupaj s tremi novimi Jaguarjevimi izdelki – družbo mu bodo delali dopolnjeni Jaguar XJ modelnega leta 2016 in povsem novi XF, ki bosta septembra na voljo tudi v prodajnih salonih po vsej Evropi, ter nagrajeni novi Jaguar XE.

 

Zvezda salona bo tudi Jaguar F-TYPE modelnega leta 2016, ki je zdaj kot kupe in kabriolet na voljo tudi s štirikolesnim pogonom in ročnim menjalnikom.

 

Vse podrobnosti, tehnični podatki in cene za povsem novega Jaguarja F-PACE bodo na voljo na tiskovni konferenci 15. septembra ob 10.30 uri na salonu IAA v Frankfurtu.

 

Povsem novi Jaguar F-PACE bo po vsem svetu naprodaj v letu 2016.

Prenesi vsebino