Summit motors Ljubljana - Ford

Lepa dekleta, hitri avtomobili in veliko akcije

Prišel je spektakularen in težko pričakovani James Bondov film Spectre. Za največje privržence angleškega tajnega agenta je bila noč 4.11.15 precej kratka. Ekskluzivna premiera filma v ljubljanskem Koloseju je bila namreč po..

JAGUAR LAND ROVER NA AVTOMOBILSKEM SALONU IAA 2015 V..

Družba Jaguar Land Rover bo na letošnjem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu predstavila nove osupljive modele in prikazala najnovejše pionirske tehnologije. Na svojem doslej največjem razstavnem prostoru bodo razstavili 19 vozil iz..

JAGUAR ŽE PRED PREMIERO NA AVTOSALONU IAA V FRANKFURTU..

Ekskluzivna slika povsem novega športnega terenca Jaguar F-PACE objavljena že pred mednarodnim avtomobilskim salonom IAA 2015 v Frankfurtu. Jaguar bo proslavil 80-letnico slavne britanske znamke z edinstveno prvo predstavitvijo modela..

JAGUAR F-PACE POSTAVLJA MERILA GLEDE VOŽNJE IN VODENJA

Novi F-PACE bo voznike in potnike navdušil s sozvočjem okretnosti in udobja, ki presegata ‘ponudbo’ v tem razredu. Na gorskih prelazih s številnimi serpentinami, zavitih podeželskih cestah in pri vožnji po avtocestah bo..

JAGUAR F-PACE PRESTAL EKSTREMNO TESTIRANJE

18. avgust 2015 - Jaguarjev športni terenec navduši z edinstveno kombinacijo zmogljivosti, oblikovanja in uporabnosti. Da bi zagotovili popolno delovanje vsakega sistema tudi v najbolj ekstremnih pogojih, je moral novi F‑PACE prestati..
123