Summit motors Ljubljana - Ford
No template defined

Mustang Mach-E lahko zdaj prevaža kajake in strešne kovčke

21.07.2022

 

Izboljšavam in posodobitvam Mustanga Mach-E kar ni konca.

 

Po nedavnem povečanju dovoljene vlečne obremenitve na 1000 kg za več različic lahko zdaj na strehi vseh Mustangov Mach-E prevažate do 75 kg tovora.

 

To pomeni, da je Mustang Mach-E pripravljen, če se želite odpeljati do reke in vzeti s sabo kajake ali smuči za uživanje v gorah, prav tako pa lahko preprosto namestite strešni kovček, da bo dovolj prostora za vso opremo na poletnem oddihu. Dovoljenih 75 kg bi na potovanju z letalom pomenilo tri polne kovčke s prtljago, le da vam ne bo treba doplačati, če bo tehtnica pokazala kakšen gram več.

 

Odobritev za prevoz tovora na strehi – do 65 kg – velja tudi za modele s panoramskim strešnim oknom s seznama opreme za doplačilo, pri vseh modelih Mustanga Mach-E pa bodo digitalna navodila za uporabo v informativno-razvedrilnem sistemu SYNC41 ustrezno dopolnjena z naslednjo brezžično posodobitvijo Ford Power-Up.

 

Neprestano si prizadevamo izboljšati vozila naših strank, da jim bo vedno na voljo najboljša možna različica Mustanga Mach-E. Upamo, da bodo te najnovejše posodobitve poskrbele, da bodo avanture z Mustangom Mach-E še bolj nepozabne.

 

Ne dopustite motenj med vožnjo! Če je le možno, uporabite glasovno upravljanje in med vožnjo ne uporabljajte ročnih naprav. Ko je izbrana prestava za vožnjo, so lahko nekatere možnosti blokirane. Nekatere funkcije niso združljive z vsemi telefoni.

Prenesi vsebino