Summit motors Ljubljana - Ford
Ford Explorer
18. Feb 2022
Povsem novi sedemsedežni SUV Ford Explorer priključni hibrid združuje Fordov zmogljivi 3,0-litrski bencinski motor EcoBoost V6 in elektromotor ter generator in litij-ionsko baterijo s kapaciteto 13,6 kWh, ki jo je možno polniti prek zunanjega vira in z regenerativnim polnjenjem med vožnjo. S kombinirano močjo 457 KM in 825 Nm navora je..
Ford Custom Active & Trail 2021
11. Jan 2021
Ford Custom z različicima Trail in Active je pripravljen na odkrivanje novih poti in se podaja osvajat novo področje.
Nova Ford Kuga
09. Jul 2020
Nova Ford Kuga je najbolj elektrificiran Ford doslej. Kuga Plug-In Hybrid omogoča vožnjo s povsem električnim pogonom in skupaj s sistemom EV Now prepušča voznikom odločitev, kdaj in kako bodo polnili baterijo.
Ford Puma
15. Mar 2020
Prilagodljive rešitve za shranjevanje zagotavljajo najprostornejši prtljažnik v tem razredu; oblikovanje nove Pume predstavlja naslednje poglavje v Fordovi oblikovalski filozofiji, osredotočeni na uporabnika.
Ford Tourneo Custom m-HEV 2019
30. Oct 2019
Kombi za prevoz oseb Ford Tourneo Custom znižuje stroške in poskrbi za prijetnejšo vožnjo z več moči in tehnologijo Mild-Hybrid   Pogonski sklop EcoBlue Hybrid deluje z napetostjo 48 voltov in je novost v segmentu, omogoča še učinkovitejšo porabo goriva, posebej pri vožnji v mestnih okoljih s pogostim ustavljanjem in speljevanjem.
Ford Ranger Wildtrak
30. Oct 2019
Ford predstavlja novega Rangerja – najbolje prodajani pickup v Evropi je zdaj še bolj zmogljiv, varčen in prefinjen   Novi Ford Ranger, najbolje prodajani pickup v Evropi, nudi še večjo zmogljivost, zdaj je na voljo tudi z naprednimi funkcijami in tehnologijami za pomoč vozniku.
Ford Ranger Raptor
09. Sep 2019
Novi Ranger Raptor – najtrpežnejša in najzmogljivejša različica najbolje prodajanega pickupa v Evropi.
Ford Focus ST 2019
09. Sep 2019
V oddelku Ford Performance razviti povsem novi Focus ST prinaša napredne športne tehnologije. Focus ST je prvič na voljo z izbiro voznih načinov, ki prilagodijo različne značilnosti, vključno z elektronskim ojačevalnikom zavor in najhitrejšim Fordovim električnim servovolanom, da je zmogljivost usklajena s scenarijem vožnje.
Novi Ford Mondeo
03. Jun 2019
Krajši tekst: Predstavlja se paleta izboljšanih različic Forda Mondea – vključno z novim prostornim karavanom Mondeo Hybrid, edinim v segmentu.
Ford Focus Active
29. Jan 2019
Ford pošilja na ceste petvratno in karavansko različico modela Focus Active, ki bosta z izboljšano vsestranskostjo in robustnim oblikovanjem navdušila vse večje število ljubiteljev SUV-jev in ‘crossoverjev’.
Ford Fiesta Active
22. Nov 2018
Povsem novi ‘crossover’ Fiesta Active združuje oblikovanje in vsestranskost športnega terenca z odlikami večkrat nagrajene majhne Fieste in nagovarja vse večje število kupcev SUV-jev v Evropi.
Ford Tourneo Courier
20. Nov 2018
Novi Tourneo Courier nadgrajuje odlike predhodnika in bo mlade družine in urbane popotnike z aktivnim življenjskim slogom navdušil z izjemno prostornostjo tako za potnike kot za prtljago.
Ford Tourneo Connect
19. Nov 2018
Novi Ford Tourneo Connect vabi aktivne družine, da svoj prosti čas preživijo še bolj udobno, varno, prostorno in dinamično tudi v zavojih.
Ford Transit Courier
19. Nov 2018
Transit Courier je najmanjši član Fordove družine Transitov. S svojimi atributi bo prepričal male podjetnike, ki so vezani na urbano dostavo svojega blaga.
Ford Transit Connect
19. Nov 2018
Danes je na slovenske ceste zapeljal novi Ford Transit Connect, ki se pridružuje družini najbolje prodajanih Fordovih gospodarskih vozil.
Novi Ford Focus
18. Sep 2018
Novi kompaktni športni terenec (SUV) Ford EcoSport uporabnikom prinaša izboljšano vsestranskost in zmogljivost, prefinjeno oblikovanje in dovršene tehnologije
Novi Ford EcoSport
10. Apr 2018
Novi kompaktni športni terenec (SUV) Ford EcoSport uporabnikom prinaša izboljšano vsestranskost in zmogljivost, prefinjeno oblikovanje in dovršene tehnologije