Summit motors Ljubljana - Ford

Predstavitev

Ford Ranger Stormtrak in Wolftrak

29. Aug 2022
Predstavitev Novi Stormtrak – silovit kot narava Ranger Wolftrak – ukroti divjino

Ford je predstavil nova modela Ranger Stormtrak in Ranger Wolftrak – vznemirljivi izvedbi z omejenim številom izdelanih vozil, ki nadgrajujeta slog in zmogljivost večkrat nagrajenega pickupa.

 

Ranger Stormtrak je vrhunski avto s prepoznavnim oblikovanjem in odličnimi značilnostmi za uporabnike, ki cenijo izjemno zmogljivost in bogato opremo za delovne zahteve in aktivni življenjski slog. Ranger Wolftrak je neustrašen, robat pickup, zasnovan v skladu z zahtevami uporabnikov, ki morajo delati na prostem in želijo dominantno terensko zmogljivost, a ne na račun udobja in privlačnega videza.

 

“Uporabnike navdušujeta drzen slog in zmogljivost našega Rangerja, zato smo poskrbeli še za novi različici Stormtrak in Wolftrak, ki v omejenem številu izdelanih vozil prinašata še več enega in drugega,” je povedal Hans Schep, generalni direktor za področje gospodarskih vozil pri Fordu Evropa. “Stormtrak osupljiv videz združuje z dodatnimi razkošnimi elementi in funkcijami za aktivni življenjski slog, Wolftrakova robata terenska zmogljivost pa mu pomaga, da lastnika pri delu in zabavi popelje daleč z utrjenih cest.”

 

Ford je predstavil tudi električno pomični rolo za keson, ki ga bodo kupci različice Ranger Wildtrak z dvojno kabino lahko izbrali med opremo za doplačilo, Ranger Stormtrak pa je z njim opremljen že serijsko.

 

Novi električno pomični rolo za dodatno praktičnost

 

Ford uvaja tudi zelo zaželeno novo električno pomično različico priljubljenega roloja, ki prekriva keson. Za doplačilo bo na voljo z modelom Ranger Wildtrak z dvojno kabino, Ranger Stormtrak pa bo z njim opremljen že serijsko. Električno pomični rolo zagotavlja večjo priročnost in preprosto uporabo, saj lahko uporabnik rolo odpre in zapre s tipko na daljinskem upravljalniku ali pa uporabi stikala na kesonu ali armaturni plošči v kabini. Tipala poskrbijo za zaščito pred pripiranjem, da preprečijo poškodbe prstov ali tovora.

 

 

Ranger je lani postavil rekord z doseženim 34,9-odstotnim letnim tržnim deležem in je še utrdil svoj vodilni položaj kot najbolje prodajani pickup v Evropi.4

 

Opombe:

4Ford Evropa poroča o prodaji na 20 tradicionalnih evropskih trgih, med katere sodijo Avstrija, Belgija, Češka republika, Danska, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Madžarska, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Španija, Švedska, Švica in Velika Britanija.

Multimedija

Novi Ford Ranger Stormtrak 4x4 Pick-Up Truck

Novi Ford Ranger Wolftrak 4x4 Pick-Up Truck

New Power Roller Shutter | Ford Ranger