Summit motors Ljubljana - Ford

Predstavitev

Ford Tourneo Custom

03. Apr 2018
Predstavitev Design Prilagodljivost Tehnologije Motorji Različice

Ford je predstavil vsestranski novi kombi za prevoz oseb Tourneo Custom, ki do devet potnikov na prvorazrednih potovanjih razvaja s povsem novo prestižno notranjostjo. Namenjen je za prevoze višjega razreda, osebno uporabo in kot vozilo za aktivni življenjski slog.

 

Novi Tourneo Custom je takoj prepoznaven po drzno oblikovanem sprednjem delu s kromirano masko s petimi letvicami. Potnike razvaja z razkošno kabino z edinstveno namestitvijo v tem segmentu: sedeže v drugi vrsti je možno obrniti nazaj proti tretji vrsti, da je šest individualnih sedežev postavljenih v konferenčno razporeditev.

 

Največji kombi za prevoz oseb Tourneo je bil deležen celovite prenove in zagotavlja vrhunsko raven prefinjenosti in dovršenosti, vključno z odličnimi materiali oblazinjenj, izboljšanim udobjem in nižjo ravnjo hrupa, opremljen pa je z najsodobnejšimi Fordovimi tehnologijami, ki jih poznamo iz osebnih avtomobilov, kot sta inteligentni omejevalnik hitrosti in sistem za povezave SYNC 3.

 

“V novem Tourneu Custom je vsakemu potniku na voljo najboljši sedež v hiši,” je povedal Pete Reyes, direktor linije modelov pri Fordu Evropa. “Ta vsestranski kombi za prevoz oseb je povsem preoblikovan, njegova elegantna notranjost pa udobje in kakovost razkošne limuzine združuje z izjemno prostornostjo in praktičnostjo.”

 

Inovacije temeljijo na znatnih izboljšavah, s katerimi je bil Tourneo Custom prvič na voljo leta 2016, vključno z revolucionarnim 2,0-litrskim dizelskim motorjem Ford EcoBlue, novim šeststopenjskim samodejnim menjalnikom SelectShift in možnostjo zadnjega zračnega vzmetenja.

 

Tourneo Custom je že od leta 2013 admiralska ladja v Fordovi ponudbi kombijev za prevoz oseb, v kateri mu družbo delata tudi petsedežni Tourneo Courier in Tourneo Connect, ki je na voljo s petimi in sedmimi sedeži.