Summit motors Ljubljana - Ford
Ford Transit Custom
03. Apr 2018
Ford Transit Custom z drznim novim oblikovanjem, povsem novo notranjostjo kabine in različicami ECOnetic za še učinkovitejšo porabo goriva postavlja nova merila v segmentu enotonskih dostavnikov
Ford Tourneo Custom
03. Apr 2018
Ford predstavlja novi kombi za prevoz oseb Tourneo Custom z drznim oblikovanjem zunanjosti in povsem novo vrhunsko notranjostjo
Ford KA+
14. Sep 2017
Te dni se bo na slovenske ceste zapeljal mladostni model KA+, ki v razredu majhnih avtomobilov navdušuje z izjemno prostorno notranjostjo, zelo varčno porabo goriva in zabavno dinamično vožnjo, obenem pa je na voljo po dostopni ceni.
Nova Ford Fiesta
24. Aug 2017
Tehnološko najbolj napreden mali avto na svetu nudi kar 15 različnih tehnologij za pomoč pri vožnji, s tem pa je nova Fiesta neprekosljiva v svojem segmentu, saj z lahkoto pomete z vso konkurenco. Nova Fiesta se od konkurence razlikuje po bogati izbiri asistenčnih in varnostnih sistemov. Vodilne tehnologije v razredu poskrbijo za dodatno..
Ford KA+
27. Mar 2017
KA+ se bo v Fordovi paleti manjših modelov pridružil prodajno zelo uspešni Fiesti, evropskim kupcem, ki iščejo dobro opremljen odličen manjši avto bo nudil odlično alternativo.
Ford Fiesta Vignale
27. Mar 2017
Fiesta naslednje generacije bo prvič na voljo tudi kot prestižen model Ford Fiesta Vignale – del palete vrhunskih izdelkov in izkušnje lastništva Ford Vignale.
Ford Edge in Kuga Vignale
27. Mar 2017
Ford širi prestižno paleto Vignale z novima modeloma Ford Kuga Vignale in Ford Edge Vignale ter tako odgovarja na povečano povpraševanje kupcev po razkošnih SUV-jih.
Ford Kuga
05. Dec 2016
Število uporabnikov športnih terencev v Evropi narašča in zagotovo bo marsikoga nagovorila nova Ford Kuga, ki je tehnološko še bolj napredna in prefinjena, obenem pa ob dostopni ceni poskrbi, da je vožnja s športnim terenskim vozilom preprostejša, varnejša in še bolj polna užitka.
Ford Edge
06. Jul 2016
Povsem novi SUV Ford Edge bo z vrhunskim udobjem, najsodobnejšimi tehnologijami in napredno vozno dinamiko navdušil še več evropskih kupcev športnih terencev.
Novi Ford Focus RS
07. Jun 2016
Fordov povsem novi izjemni športnik Focus RS uvaja napredne tehnologije za zagotavljanje vrhunsko zabavne vožnje. Focus RS tretje generacije prinaša inovativni Fordov športni štirikolesni pogon z dinamičnim nadzorom vektorjev navora, ki omogoča vrhunsko hitrost in vodenje v ovinkih.
Novi Ford Ranger
29. Mar 2016
Novi Ford Ranger navdušuje z drznim videzom, vrhunskimi tehnologijami in izboljšanimi dizelskimi motorji z izjemno učinkovito porabo goriva. Med naprednimi funkcijami so sistem za povezave SYNC 2, pomoč pri ohranjanju voznega pasu, prilagodljivi tempomat in prepoznavanje prometnih znakov, zato se Ranger uvršča med najbolj napredne pickupe na..
Novi Evoque
12. Nov 2015
»Range Rover Evoque je najprej vzpostavil segment razkošnih kompaktnih SUV-jev in nato s priznanji in prodajnimi uspehi po vsem svetu prevzel vodilno vlogo v njem. Pred nami je bil izjemen izziv – nadgraditi Evoqueovo oblikovanje, ne da bi značaju odvzeli tako izrazite poteze,« je dejal Gerry McGovern, direktor oblikovanja in kreativni vodja..
Novi jaguar XF
12. Oct 2015
Novi Jaguar XF se uvršča v sam vrh razreda poslovnih avtomobilov z vrhunsko kombinacijo oblikovanja, razkošja, tehnologij in učinkovitosti, ki jih dopolnjuje še z izjemno dinamiko in prefinjenostjo.
Nova Ford C-MAX in Grand C-MAX
09. Sep 2015
Elegantna nova C-MAX in Grand C-MAX sta izjemno vabljiva za družine, saj nudita varčnejšo porabo goriva in manjše izpuste CO2, napredne tehnologije za pomoč vozniku in priročne funkcije, ki so novost v tem segmentu.  Starši lahko preprosto odprejo prtljažna vrata tudi s polnimi rokami vrečk oziroma prtljage ali z dojenčkom v naročju,..
Novi Ford Galaxy
04. Sep 2015
Povsem novi razkošni sedemsedežnik Ford Galaxy razvaja s prvorazrednim potovanjem ter še večjo priročnostjo in praktičnostjo.
Ford Mustang
04. Sep 2015
Povsem novi Ford Mustang je povzročil pravi stampedo – več tisoč naročil avtomobilske legende, ki je po 50 letih prvič naprodaj v Evropi!
Novi Ford S-MAX
04. Sep 2015
Povsem novi Ford S-MAX nadgrajuje privlačnost originalnega športnega enoprostorca, s katerim se lahko na vožnjo z izjemnim slogom odpravi tudi sedem potnikov, dopolnjuje pa jo z dinamičnostjo vožnje manjšega vozila. S-MAX uvaja Fordovo prilagodljivo krmiljenje, za pogon bosta na voljo tudi 1,5-litrski bencinski motor EcoBoost in prilagojeni..
Novi Ford EcoSport
03. Sep 2015
V prodajnih salonih že sprejemamo naročila za kompaktnega, prilagodljivega in varčnega športnega terenca EcoSport. Prefinjeni EcoSport navduši z izboljšano priročnostjo in dodatnim udobjem ogrevanja vetrobranskega stekla, zunanjih ogledal in sprednjih sedežev, debelejša zvočna izolacija pa zagotavlja manj hrupa v notranjosti.
Novi Jaguar XE
10. Jun 2015
Jaguar XE na novo definira zasnovo športne limuzine in bo avto po izbiri voznika v tem razredu. Lahka konstrukcija, aerodinamično oblikovanje, razkošna notranjost izjemna vožnja in vodenje so uresničenje vizije, ki jo je zapisal ustanovitelj Jaguarja, sir William Lyons: 'Od vseh stvari, kar jih bo človek kdaj ustvaril, je avto najbližji..
Land Rover Discovery Sport
21. Apr 2015
Land Rover je predstavil prvega člana nove družine Discoveryjev, najbolj vsestranski vrhunski kompaktni SUV na svetu Discovery Sport. Discovery Sport s kompaktnimi dimenzijami združuje v tem segmentu edinstveno razporeditev sedežev 5+2 z izjemno usklajenimi oblikovnimi potezami in dovršenimi tehnološkimi rešitvami.
Novi Ford Focus ST
26. Jan 2015
Novi Ford Focus ST je najnaprednejša izvedba doslej in z novimi tehnologijami za nadzor podvozja, posebno nastavitvijo vzmetenja in krmiljenja ter posebej izdelanimi pnevmatikami zagotavlja še bolj odzivno, uravnoteženo in prefinjeno vozno izkušnjo. Kupci lahko prvič izbirajo med dvema zmogljivima motorjema – bencinskim in dizelskim.