Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Ford z naložbo v Argo AI, novo podjetje, ki se ukvarja z..

Ford bo v naslednjih petih letih z naložbo v višini milijardo dolarjev podprl podjetje Argo AI in združil svoje strokovno znanje pri razvoju avtonomnih vozil z njihovim obvladovanjem robotike in hitrega razvoja programske opreme za umetno..

Ford uvaja povsem električni družinski avto, ki ga bo..

Povsem izpraznjen akumulator novega Forda Focusa Electric je možno do 80 odstotkov napolniti v samo 30 minutah.

Družba Avto Rajh je postala Fordov trgovec leta 2016

Družba Summit motors Ljubljana je danes podelila naziv Fordov trgovec leta 2016, ki ga je že tretjič osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh.

Imajo okoljsko zavedni milenijci zasluge za rekordno prodajo..

Pozabite stereotipe o požrešni porabi goriva – štirje od petih milenijcev pravijo, da so športni terenci danes veliko prijaznejši do okolja

London za čistejši zrak poskusno uvaja dostavnike s..

Ford in London združujeta moči v projektu za izboljšanje kakovosti zraka v mestu, Ford pa je poskrbel za pospešek svojega načrta za prevzem vodilne vloge na področju električnih vozil z napovedjo 13 novih globalnih modelov v naslednjih petih..

Alexa v avtu: Ford v navezi z Amazonom omogoča dostop do..

Ford in Amazon sta se povezala, da bi uporabnikom omogočila dostop do avta kar od doma in priklic ustreznih funkcij vozila prek Amazonove glasovne storitve Alexa

Uvedba nove projekcije navigacijskih aplikacij s pametnega..

Nova navigacijska možnost sistema Ford SYNC® 3 s funkcijo AppLink™ poskrbi za projekcijo aplikacije pametnega telefona neposredno na zaslon na dotik v vozilu. Aplikacija za avtomobilsko navigacijo Sygic je prva tovrstna možnost z nadzorom prek..

Ford bo do leta 2020 paleti električnih vozil dodal..

Ford je potrdil uvedbo sedmih od 13 novih globalnih elektrificiranih vozil v naslednjih petih letih, vključno z modeli F-150 Hybrid, Mustang Hybrid in Transit Custom kot priklopnim hibridom

Niti ne pomislite, da bi pili in vozili – kaj pa jutro po..

Vožnja po nočeh z veliko pijače – kot so božične in novoletne zabave – je lahko prav tako nevarna kot vožnja neposredno po zaužitju alkohola.

Fordovo poročilo o trendih ugotavlja, da so potrošniki..

Ford je v svojem petem letnem poročilu o trendih objavil najnovejša odkritja pri raziskavah družbenih premikov, ki bodo vplivali na potrošnike in blagovne znamke v najbolj dinamičnem času poslovanja na področju transporta.
1... 910111213... 21