Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Fordov izvršni direktor Jim Hackett je v Londonu odprl..

Fordov izvršni direktor Jim Hackett je prispel v London na otvoritev nove Fordove pisarne za pametne inovacije na področju mobilnosti, s katero Ford zagotavlja nov pospešek razvoju dovršenih tehnologij za izboljšave mobilnosti v mestu.

2. Ford Performance dan na Vranskem je privabil množico..

CVV AMZS na Vranskem je bil v znamenju Fordovih najbolj vznemirljivih športnih modelov in številnih obiskovalcev, ki so prišli spoznavat znamko z modrim ovalom, predvsem najbolj zmogljive modele in se hkrati zabavat na 2. Ford Performance dan.

EcoSport v Romuniji in tako odgovarja na rastoče..

V Craiovi v Romuniji so začeli s proizvodnjo novega Fordovega SUV-ja EcoSport in tako odgovorili na rastoče povpraševanje kupcev po majhnih športnih terencih, obenem pa so ustvarili nova delovna mesta.

Nova aplikacija z navidezno resničnostjo izpostavi tveganje..

Ford, Google in studio za navidezno resničnost Happy Finish so se povezali in ustvarili poučno aplikacijo za voznike. Več kot 3600 mladih vsako leto izgubi življenje v nezgodah na evropskih cestah.  

Vozniki lahko zdaj načrtujejo, kdaj naj njihov športni..

Novi Ford Mustang je prvi avto, v katerem lahko vozniki načrtujejo različen zvok motorja za različne ure dneva.

Letos kar 61 Fordovih avtomobilov junakom zime

Smučarska zveza Slovenije je na Pokljuki že tradicionalno predstavila vse reprezentance za prihajajočo zimsko sezono. Po njihovem druženju in krajšem tekmovanju s 350 otroki iz vse Slovenije so športniki s strani zlatega sponzorja Smučarske..

Oglejte si Forda GT na izletu na Atlantski cesti ter z novim..

Ford GT je zvezda zadnjega od posnetkov v Fordovi seriji- Najzanimivejše ceste v Evropi (Europe’s Greatest Driving Roads).

Še bolj aerodinamičen, hitrejši in tehnološko..

Novi Ford Mustang prinaša še bolj aerodinamično obliko, izboljšane motorje, ostrejšo vozno dinamiko in napredne tehnologije za pomoč vozniku, s katerimi bo navdušil strastne ljubitelje tega legendarnega modela v Evropi

Povsem nova Ford Fiesta je osvojila najvišjo oceno Euro..

Neodvisna organizacija za preskusna trčenja Euro NCAP je povsem novi Ford Fiesti za varnost podelila pet zvezdic; kot prvi Ford je na voljo tudi z zaščito pešcev, ki lahko pomaga preprečiti trčenja v mraku.

Z izboljšavami kakovosti, tehnologij in zmogljivosti je..

Robata in obenem elegantna zunanjost novega EcoSporta nudi več možnosti za dodajanje osebnega pečata, vključno s kontrastnimi barvami strehe; prvič je na voljo tudi v športni različici EcoSport ST-Line.
1... 1920212223... 34