Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Čudovit otok, kjer življenje poteka počasi – vozite pa..

Gorska cesta (Mountain Road) je še posebej hiter del proge “Mountain Course” in je najnovejša na seznamu serije najzanimivejših cest v Evropi.

Ne poznate ceste? Preprosto sledite svojim žarometom! Nova..

Povsem novi Ford Focus kot prvi med avtomobili uvaja tehnologijo za osvetlitev, ki zaznava prometne znake in oznake na cestišču ter svetlobni snop žarometov prilagaja nadaljevanju poti ali posveti celo okoli ovinka.

Nič več rdečih luči? Ford si soustvarja prihodnost, v..

Ford raziskuje možnosti, da bi med sabo usklajena povezana vozila voznikom in sopotnikom nekega dne omogočila uživanje v prosto tekočem prometu brez stresa vožnje z neprestanim ustavljanjem in speljevanjem.

Pohvale Euro NCAP povsem novemu Fordu Focusu za napredne..

Prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop & Go, prepoznavanje prometnih znakov z omejitvijo hitrosti in usmerjanje v sredino voznega pasu so si prislužili posebno pohvalo organizacije Euro NCAP zaradi ‘uravnoteženosti in intuitivnosti'.

Ford obeležil 25 let delovanja v Sloveniji v prenovljenem..

Za Fordom v Sloveniji je uspešnih prvih četrt stoletja, ki so ga s sodelavci, poslovnimi partnerji, mediji in tujimi predstavniki slavnostno obeležili z dogodkom v prenovljenem salonu FordStore Summit avto.

Izboljšana Ford S-MAX in Ford Galaxy sta na voljo z novimi..

Ford S-MAX in Galaxy sta zdaj na voljo z naprednimi dizelskimi motorji EcoBlue z močjo 120 KM, 150 KM in 190 KM ter različico Bi-turbo z 240 KM za zmogljivo in varčno vožnjo.

Letos kar 66 Fordovih avtomobilov junakom zime

Smučarska zveza Slovenije in Ford, zadnja leta kot zlati sponzor, uspešno sodelujeta že 6 let, od leta 2012

Ford začenja s proizvodnjo električnega dostavnika..

Električno dostavno vozilo temelji na podvozju Forda Transita, opremljeno je z električnim pogonskim sklopom na akumulatorske baterije, karoserijo pa so razvili in izdelali v skladu s specifikacijami podjetja StreetScooter

Ford bo leta 2019 na trg poslal novo generacijo modelov..

Posebej za Evropo razvita karavanska izvedba karoserije bo uporabnikom Mondea Hybrid omogočala prevoz več prtljage z električnim pogonom brez skrbi glede dosega.

Oglejte si, kako je Mustang RTR s kar 900 konjskimi močmi..

Vaughn Gittin Jnr je prvi voznik, ki je ‘predriftal’ celotnih 20,7 kilometra proge Nordschleife na Nürburgringu.
1234... 21