Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Začetek električne dobe Mondea, saj Ford opušča..

Ford Mondeo Hybrid je opremljen s povsem hibridnim bencinsko-električnim pogonom za prefinjeno učinkovitost.

Ford Transit Connect je z najvarčnejšo porabo goriva v..

Ford Transit Connect je posodobljen z znatno izboljšano zmogljivostjo za upravitelje voznih parkov, vključno z najvarčnejšo porabo naprednega 1,5-litrskega dizelskega motorja Ford EcoBlue v tem segmentu.

Evropskim kupcem bo prvič na voljo tudi izjemno zmogljiva..

Prihaja Mustang Mach 1: najzmogljivejši Mustang, kar jih je kdaj prišlo v Evropo – razvije kar 460 KM in nudi paleto izboljšav za zmogljivost, ki nudi popolno uživanje v vožnji tako na dirkališču kot na cesti.

Nova močna generacija: Mustang Mach-E 1400, Puma ST in..

Modeli s pečatom Ford Performance na edinstvenem dogodku v Goodwoodu dokazujejo pester razpon zmogljivosti od ekstremnega povsem električnega pogona do dostopnih športnih tehnologij za SUV-je.

Ford vam skupaj s strokovnjaki za pustolovščine na prostem..

Ford in komoot: za pobeg daleč stran od vsega – a blizu doma.

Nova Ford Kuga se je na prvem ocenjevanju vožnje s pomočjo..

Ford Kuga je z odliko opravila preskuse pomoči pri vožnji, ki jih je izvedla organizacija Euro NCAP; skupna vozna izkušnja z uporabo pomoči vozniku presega druge srednje velike modele znamk Tesla, Volvo in Volkswagen.

Ford napoveduje najmočnejši in najzmogljivejši dostavnik..

5,0-tonski Transit je najzmogljivejši med vsemi dostavnimi vozili Transit, kar jih je Ford izdelal doslej; na voljo bo v pestri paleti različic z zmogljivejšim vzmetenjem, pogonskim sklopom in zavorami.

Fordov prvi športni SUV v Evropi: povsem nova Puma ST..

Nova Ford Puma ST razvije moč 200 KM, v 6,7 sekunde pospeši od 0 do 100 km/h in je kot prva v segmentu na voljo z mehansko zaporo diferenciala.

Ford predstavlja bliskovito hitrega Mustanga Mach-E GT za..

Evropi se prvič predstavlja povsem električni Mustang Mach-E GT s 465 KM in štirikolesnim pogonom, ki se od 0 do 100 km/h požene v 3,7 sekunde.

Konceptni samovozeči taksi je osvojil Fordovo nagrado za..

Kot pametno vozilo za pameten svet – v katerem sta v žarišču zasebnost in zaščita posameznika – je ‘muvone’ odlično usklajen s Fordovim na uporabnika osredotočenim oblikovanjem.
1234... 34