Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Fiesta ST se je podala na izjemno evropsko cesto, za katero..

Fiesta ST na osupljivem kraju – 400 metrov pod površjem v enem največjih evropskih rudnikov soli – kaže, kako zmogljiva je!

Nov preizkus je pokazal, da lahko Fordove tehnologije za..

Ford je v sodelovanju z raziskovalci pokazal, da bi lahko široka uporaba tehnologije s prilagodljivim tempomatom, ki je na voljo v Fordovih modelih od Fieste do dostavnika Transit, pomagala zmanjšati in celo povsem preprečiti fantomske zastoje.

Posebej predelano vozilo pomaga zmagovalcem etap, da si vsaj..

Naj se še tako čudno sliši, a zmagovalne stopničke na legendarni dirki Tour de France imajo tudi slabo stran tako za najhitrejše kolesarje kot za ekipo, ki jo predstavljajo.

Povsem novi Ford Focus je dosegel najvišjo oceno s petimi..

Neodvisna organizacija za preskusna trčenja Euro NCAP je ob upoštevanju novih strožjih preskusnih protokolov povsem novemu Fordu Focusu podelila pet zvezdic za varnost.

Bleščanje, ki slepi – ali slep zaslon? Tehnologija..

Tehnologija, ki so jo najprej razvili za lovske reaktivce, pomaga izboljšati vozno izkušnjo s povsem novim Focusom, ki uvaja Fordov prvi projekcijski zaslon (Head-up display) za Evropo.

Novi Ford C-MAX Sport dodaja privlačnemu družinskemu avtu..

Novi Ford C-MAX Sport prinaša dinamično oblikovanje za aktivne družine, vključno z unikatnimi 17-palčnimi platišči iz zlitine, kontrastno črno streho in izbranimi poudarki ter velikim zadnjim spojlerjem in pragi v barvi karoserije

Ford spodbuja voznike in kolesarje k strpni ‘souporabi..

'Souporaba ceste’ spodbuja sožitje voznikov in kolesarjev v mestih, kjer je promet čedalje bolj zgoščen, ter predlaga spremembo vedenja za povečanje varnosti, manjše onesnaževanje in manj zastojev v mestih.

Sneg julija ali božični vročinski val? Nova Fordova..

Ford je obratu v Nemčiji namenil naložbo v višini 70 milijonov evrov; opisujejo jo kot ‘inženirjeve sanje’ in se lahko prelevi v najbolj vroč in najbolj mrzel kraj ter najvišjo točko Zahodne Evrope.

Sovražite vzvratno vožnjo? Ta avto pokaže, kaj se skriva..

Povsem novi Ford Focus nudi novo tehnologijo s kamero, ki poskrbi, da je vzvratna vožnja ‘mala mal’ca’

Ko cesta ne vodi nikamor ali ‘La Dolce Vita’ – sladko..

Od Guarcina do Campocatina – nova Fiesta ST rohni po ovinkasti cesti proti vrhu
123456... 21