Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Nova raziskava je pokazala, da nas čaka razcvet trga..

Nova raziskava pod Fordovim pokroviteljstvom je pokazala, da so SUV-ji izjemno zaželeni med mladimi milenijske generacije (generacije Y), starimi od 17 do 34 let, kar kaže, da bo povpraševanje po športnih terencih v Evropi še..

Nova Ford S-MAX in Galaxy sta dosegla vseh pet zvezdic na..

Povsem novi športni enoprostorec Ford S-MAX in večji družinski enoprostorec Galaxy sta na preizkusih neodvisne družbe za preverjanje avtomobilske varnosti Euro NCAP osvojila najvišjo možno oceno s petimi zvezdicami. Kot prva sta na..

Fordova anketa ugotavlja, da gredo otrokom med vožnjo..

Nova Fordova anketa je pokazala, da starši svojim otrokom pogosto zagrenijo potovanja s prepevanjem za volanom, zmerjanjem drugih voznikov – in vrtanjem po nosu. Raziskava, v kateri je sodelovalo 2000 evropskih otrok, kaže, da..

Raziskava Fordovi trendi pri nakupu avtomobila 2015 kaže,..

Raziskava Fordovi trendi pri nakupu avtomobila 2015 zagotavlja vpogled v nakupovalne navade voznikov po vsej Evropi ter kaže regionalne trende in presenetljive razlike med posameznimi narodi. Tehnologije, ki vozniku pomagajo parkirati, preprečiti..

Kaj se skriva v predalu pred sovoznikom novega Mustanga?..

Povsem novi Ford Mustang je prvo vozilo, opremljeno z novo vrsto varnostne blazine za zaščito kolena, ki je namesto v armaturno ploščo vgrajena v pokrov predala pred sovoznikom, zato ima sovoznik na voljo znatno več prostora, da..

Ken Block se bo v novem Focusu RS spoprijel s slavnim..

Povsem novi Ford Focus RS se je danes dinamično predstavil na Festivalu hitrosti v Goodwoodu, Ken Block, zvezda Gymkhane in svetovnega prvenstva v relikrosu, pa je na svetovno znani progi z vzponom na hrib dokazal zmogljivost te izjemne..

Avtomobili, ki vidijo 'okrog vogala'? Ford v Evropi uvaja..

Köln, 23. junij 2015 – Nepregledna križišča parajo živce voznikom, ki se ob napenjanju oči in ušes centimeter za centimetrom pomikajo naprej in skušajo čim prej opaziti druga vozila.   Zdaj družba Ford..

Fordov 1,0-litrski EcoBoost je osvojil osmega ‘oskarja’..

Stuttgart, 17. junij 2015 – Majhen bencinski motor, ki je s svojo izjemno varčnostjo in osupljivo zmogljivostjo osvojil srca evropskih voznikov, je na podelitvi nagrad Mednarodni motor leta 2015 že osmič v štirih letih osvojil..

Ford se leta 2016 vrača v Le Mans: Ford GT bo obeležil 50...

Le Mans, Francija, 12. junij 2015 – Ford je danes objavil, da se vrača na eno najbolj prestižnih avtomobilskih dirk na svetu, nanjo pa se bo podal z novim dirkalnikom Ford GT, ki temelji na povsem novem vrhunskem superšportniku, ki bo..

Ford uvaja nove barve, varčnejšo porabo in nadgradnje za..

Köln / Ljubljana, 13. maj 2015 – Ford je danes objavil, da je Fiesta – najbolje prodajani majhen avto v Evropi* – na voljo v treh novih barvah, z znatnimi nadgradnjami sloga in opreme ter širšo izbiro pogonskih..
1... 31323334