Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Ford si je pri razvoju novega superšportnika Ford GT..

Pri razvoju novih Fordovih vozil, med katerimi je tudi povsem novi Ford GT, uporabljajo napredno tehnologijo 3D-tiskanja. 3D-tiskanje lahko v nekaj urah zagotovi prototipe vozil ter oblikovalcem in inženirjem omogoča hiter preizkus novih oblik in..

V zakulisju Fordove megatovarne v Valencii

Fordova tovarna v Valencii v Španiji sodi med najbolj napredne, prilagodljive in produktivne avtomobilske proizvodne obrate na svetu. Omogoča izdelavo različnih modelov, karoserijskih različic in izvedb na eni proizvodni liniji, od odprtja..

Omelo iz ogromnih nojevih peres Fordu pomaga zagotoviti..

Nojeva peresa Fordu pomagajo izboljšati lakiranje vozil, ki jih izdelujejo v tovarni v Valencii v Španiji; na tisoče peres odstrani vse drobce prahu z vozila pred lakiranjem. Ford je poskrbel za presenetljivo uporabo peres v sklopu..

Povsem novi dirkalnik Ford GT bo pred zgodovinsko vrnitvijo..

Povsem novi Ford GT se bo v Evropi prvič pomeril aprila na otvoritveni dirki prvenstva 2016 FIA World Endurance Championship na dirkališču Silverstone v Veliki Britaniji. Dva avta bosta tekmovala v razredu GT-Endurance Pro pred vrnitvijo v..

Serija ekskluzivnih dokumentarcev odkriva zakulisje povsem..

Fordova nova serija video dokumentarcev predstavlja zgodbo povsem novega športnega modela Focus RS s številnimi zanimivostmi in pogledi v zakulisje. ‘Ponovno rojstvo legende’ (‘Rebirth of an Icon’) nas popelje od..

Smučarska zveza Slovenije v novo sezono s Fordom

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije podaljšal partnersko sodelovanje tudi v sezoni 2015/2016, tako za nordijski kot alpski del reprezentanc, ki vključuje žensko in moško reprezentanco.

Ford Mustang je najbolje prodajani športni avto na svetu v..

Po podatkih agencije IHS Automotive o globalnih registracijah v prvi polovici leta je Mustang najbolje prodajani športni avto na svetu v letu 2015. V Evropi so prodali več kot 8000 Mustangov; kupci so dali prednost kupejevski različici..

Učinkoviti in prefinjeni povsem novi Ford Edge dopolnjuje..

Povsem novi Ford Edge bo dopolnil Fordovo paleto SUV-jev za Evropo; velik prestižni SUV z vrhunsko tehnologijo in prefinjenostjo ter izpusti CO2 pod 150 g/km*. Ford Kuga je posodobljena, notranjost je spremenjena ter vključuje 8-palčni barvni..

Trpežni novi Ford Ranger se v Frankfurtu prvič predstavlja..

Novi pickup Ford Ranger se premierno predstavlja Evropi z drznim videzom, vrhunskimi tehnologijami in naprednimi dizelskimi motorji, ki zagotavljajo izjemno učinkovito porabo goriva. Model Wildtrak, paradni konj med različicami Rangerja, se v..

Ford bo v Frankfurtu predstavil za Evropo pripravljeni model..

Ford načrtuje uvedbo petih novih ali preoblikovanih vozil, ki se bodo v naslednjih treh letih pomerila v segmentu manjših in večjih športnih terencev v Evropi – v začetku naslednjega leta kot prvi prihaja večji SUV Edge z..