Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Snowkarma: poredno ali pridno – interaktivni animirani..

Snowkarma: Naughty or Nice (poredno ali pridno) je najnovejši v seriji prazničnih animiranih filmov, v katerih nastopa avtomobilček Ford Fiesta, ki ga vozi Mental Block.

Avto iz druge roke? Povsem izrabljeni Mustangi ne sodijo v..

Povsem izrabljeni Mustangi ne sodijo v ‘staro železo’, ampak se ponovno rodijo kot prestižne ure

Fordovo poročilo o trendih 2018 prikazuje, kako potrošniki..

Fordovo poročilo o trendih ‘2018 Looking Further’ predstavlja vpliv globalnih družbenih sprememb na novo vedenje in odnos potrošnikov; novo leto bodo zaznamovali premiki k aktivizmu, sočutju in samoizražanju

Ford sodeluje v globalni trajnostni pobudi, ki pomaga..

Pobuda ‘DRIVE Sustainability’ se osredotoča na področja etike, okolja in delavskih pravic

Povsem nova Ford Fiesta je po mnenju žirije za izbor..

Povsem nova Ford Fiesta prinaša še več tehnologij, prefinjenosti in sloga kot doslej, po mnenju žirije za podelitev priznanja Svetovni ženski avto leta (Women’s World Car of the Year) pa navduši tudi z izjemno vrednostjo glede na ceno.

FORDOV BRAZILSKI ODDELEK ZA TEŽKA TOVORNA VOZILA JE..

V Fordovem brazilskem oddelku za težka tV Fordovem brazilskem oddelku za težka tovorna vozila so razvili inovativno tehnologijo, ki bo voznikom tovornjakov pomagala, da bodo vozili varneje in se bodo izognili običajni neprijetnost na dolgih..

Povezovanje najsodobnejših ugotovitev pri zdravljenju raka..

Edinstvena izmenjava idej je povezala proizvodnjo avtomobilov in zdravljenje raka. V največji evropski ustanovi za zdravljenje raka uvajajo tehnike s Fordovim navdihom. Bolnišnične tehnike dela z velikimi količinami podatkov Fordu pomagajo..

Ford Slovenija in Zveze prijateljev mladine Moste-Polje..

Sodelovanje obeh organizacij traja že več kot desetletje. Na Ford Slovenija so poudarili, kako ponosni so na njihove zaposlene, ki so z zbranimi sredstvi olepšali vsakdan številnim v stiski. 

Od semena do sedeža: kako je pena iz soje dobila pomembno..

Veliko ljudi dobro pozna sojo – na desetine milijonov potrošnikov jo vsak dan zaužije kot hrano ali pijačo, zato pa je toliko večje presenečenje, da marsikdo med nami veliko časa dejansko sedi na reciklirani soji.

Z varčnimi motorji in nežno desno nogo sta povsem nova..

Vozniki iz Velike Britanije in Norveške, strokovnjaki za ‘hypermiling’ (doseganje največjih možnih razdalj s kar najmanjšo porabo), so s tehnikami do okolja prijazne vožnje postavili tri nove rekorde v učinkoviti porabi goriva s povsem novo..
1... 56789... 21