Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Ford Mustang je tretje leto zapored najbolje prodajani..

Fordova analiza podatkov o registracijah novih lahkih vozil po svetu, ki jih zbira agencija IHS Markit, kaže, da je bil Mustang v letu 2017 najbolje prodajani športni kupe na svetu; tako je Mustang že tretje leto zapored prvak v prodaji med..

Je iskanje prostora na zasedenih parkiriščih preveč..

Stres iskanja nenehno izmikajočih se prostih mest na prezasedenih parkiriščih bo morda nekoč le še eden od spominov na preteklost.

Bistroumna otroka sta se domislila bistrega načina za..

Mladostna bistroumnost ne pozna meja

Tehnologija, ki športnikom odpira nove možnosti, poskrbi..

Za novo raven vožnje Ford Mustang uporablja blažilnike z magnetno tekočino

Povsem nova Ford Fiesta ST z diferencialom z omejenim zdrsom..

Patentirane vzmeti za vektorsko usmeritev sil zagotavljajo ostrejšo vožnjo v ovinek in odzivnost za navdušujočo in zabavno izkušnjo; nadzor speljevanja (Launch Control) zagotavlja hitro speljevanje iz mirujočega starta na dirkališču.

Ford v Ženevi predstavlja novega Mustanga BULLITTa za..

V Ženevi se Evropi ob podpori tretje generacije družine McQueen v počastitev 50-letnice slavnega filma s Stevom McQueenom v glavni vlogi predstavlja novi Ford Mustang BULLITT

Novi Ford Mustang BULLITT za Evropo v počastitev legendi..

Novi Ford Mustang BULLITT  se Evropi prvič predstavlja na avtomobilskem salonu v Ženevi; za Evropo se bo proizvodnja posebne različice v počastitev 50-letnice slavnega filma začela junija

Od pametnega telefona do velikega zaslona: novi partnerji z..

Aplikacija za promet in navigacijo na osnovi informacij skupnosti Waze bo aprila na voljo tudi s sistemom Ford SYNC 3

Ford se je z največjim oglasom na svetu uvrstil v knjigo..

Po razkritju 5265 m2 velikega oglasa – površina 20 teniških igrišč – za novega športnega terenca Ford EcoSport na legendarni zgradbi Espana v središču španskega Madrida je Ford prejel uradno potrdilo organizacije GUINNESS WORLD RECORDS,..

Zmagovalni dirkalnik prvenstva v reliju M-Sport Ford Fiesta..

Ford, družba LEGO® Groupin specialisti za reli M-Sportv počastitev zmag v svetovnem prvenstvu v reliju v sezoni WRC 2017 predstavljajo nov model v seriji LEGO®Speed Champions: dirkalnik M-Sport Ford Fiesta WRC.
1... 34567... 21