Summit motors Ljubljana - Ford

Arhiv novic

Mustang Mach-E lahko v samo 10 minutah doseg vožnje poveča..

Ford širi ponudbo zasebnih in javnih polnilnih postaj ter tako zagotavlja brezhibno izkušnjo prihodnjim voznikom Fordovih električnih vozil.

Novi Fordov sistem posodobitev na daljavo bo omogočal, da..

Ford bo s hitrimi in preprostimi posodobitvami programske opreme na daljavo, ki jih bo možno izvesti kjerkoli – celo od doma – poskrbel, da bo povsem novi električni Mustang Mach-E vedno najsodobnejši.

Kako umetni ptičji iztrebki varujejo lak vašega avtomobila

Ptičji iztrebki lahko resno poškodujejo lak vašega avtomobila.

Ford izdeluje maske za obraz in vizirje, ki bodo zaposlenim..

Ford zdaj v sklopu ukrepov za zagotavljanje varnega delovnega okolja ob vračanju svojih zaposlenih na delo v času krize, ki jo je povzročila pandemija COVID-19, izdeluje zaščitne maske za obraz in vizirje.

Kako poskrbeti za higieno avtomobila in odstraniti mikrobe

Kriza, povezana z epidemijo COVID-19, spreminja svet in vpliva na življenje prav vsakega posameznika. Obenem smo zaradi nje vse bolj pozorni na načine, s katerimi lahko poskrbimo, da bodo točke, ki se jih dotikamo, čistejše in bolj higienične.

Ford bo ponovno zagnal evropsko proizvodnjo, pri tem bodo..

V večini Fordovih glavnih proizvodnih obratov v celinski Evropi bodo od 4. maja po fazah ponovno zagnali proizvodnjo vozil in motorjev.

Ford Performance predstavlja prototip Fordovega prvega..

Ford Performance predstavlja edinstveni tovarniški dirkalnik za tekme v pospeševanju Mustang Cobra Jet s povsem električnim pogonom.

Ford je na misiji zmanjšanja hrupnosti avtomobilov z novo..

Potniki v sodobnih avtomobilih potujejo veliko prijetneje, saj se med sabo bolje slišijo kot včasih.

Mustang je osvojil naslov Najbolje prodajan športen avto na..

Ford Mustang, ki je nedavno praznoval 56. rojstni dan, je že petič osvojil naslov najbolje prodajan športni avtomobil na svetu.

Ford namerava v naslednjih nekaj mesecih zasnovati in..

Ford namerava v naslednjih nekaj mesecih zasnovati in izdelati povsem nov dirkalnik in se z njim udeležiti dirk – s pomočjo igričarjev, ki ga bodo vozili.
1... 45678... 34