Summit motors Ljubljana - Ford

Jaguarjeva ambasadorka Nina Šušnjara

16.11.2015

U S N Y A R A je znamka za drugačne, edinstvene ženske s suverenim korakom. Ljubiteljice uličnega stila in avantgardne garderobe. Njihova vizija je s krikom strasti v objemu svojega kreativnega okolja ustvarjati nove urbane legende.

 

Kolekcija pomlad/poletje 2016 je plod preporoda, ki se zgodi kot posledica premagovanja ovir in preračunavanja koordinat za nadaljevanje poti. Z izkušnjami preteklih življenj obogaten lotusov cvet postavljen v urbano okolje. Nežen, trdoživ, prvinski, kompleksen, prepoznaven a eksotičen. Poln nasprotij, ki se med seboj nagonsko privlačijo. V duhu organske sle po življenju kljub neprijaznim okoliščinam betonske džungle v kateri prebiva SUSNYARA ženska, le ta ohranja držo grške boginje, ki v rokah namesto atributa trdno drži svojo novo torbico.

Sodelovanje z Jaguarjem je nadgradnja vizije in preporoda blagovne znamke v slovenskem prostoru. V ospredje smo postavili novi Jaguar XF, ki se uvršča v sam vrh razreda poslovnih avtomobilov z vrhunsko kombinacijo oblikovanja, razkošja, tehnologij in učinkovitosti, ki jih dopolnjuje še z izjemno dinamiko in prefinjenostjo. Eleganten, privlačen in z razmerji, ki odražajo popolnost – novi XF ostaja zvest izjemni tradiciji Jaguarjevih športnih limuzin, obenem pa je povsem sodoben.

Dinamično kupejevsko oblikovanje temelji na Jaguarjevi arhitekturi z intenzivno uporabo aluminija in izjemno sorazmernost združuje z elegantnimi površinami in popolnimi linijami, ki so značilne za vse Jaguarjeve modele.

Prav tako poleti predstavljeni Jaguar XE s svojo športno zasnovo nagovarja čustva in z detajli izpolnjuje zapeljiv videz, neustavljivo privlačnost v kateri bo v prihodnje uživala ambasadorka Jaguarja Nina Šušnjara. Lahka konstrukcija, aerodinamično oblikovanje, razkošna notranjost, izjemna vožnja in vodenje so uresničenje vizije ustanovitelja Jaguarja, sir Williama Lyonsa: 'Od vseh stvari, kar jih bo človek kdaj ustvaril, je avto najbližji živemu bitju.'

XE z zadnjim pogonom je edino vozilo v svojem razredu s samonosno karoserijo, pretežno izdelano iz aluminija. Ta ekstremno čvrsta, a lahka struktura tvori temelj inovativne dinamike Jaguarja XE, ki postavlja nova merila.

 

V Jaguarju XE je svoj navdih našla izjemna oblikovalka Nina Šušnjara, ki je posebej za to priložnost oblikovala unikaten in edinstven modni dodatek. Eleganca, dinamičnost in prefinjenost, ki predstavljajo znamko Jaguar ter ljubezen do surovih materialov, ki so vodilo znamke SUSNYARA, se odražajo v ekskluzivni aluminijasti torbici, ki je plod sodelovanja omenjenih znamk in s katero SUSNYARA in Jaguar pišeta novo zgodbo. Narejena popolnoma iz aluminija, se torbica na SUSNYARIN način približa Jaguarju XE, hkrati pa je prav izbira materiala tista, ki ji daje še dodatno unikatnost in ekskluzivnost. Za obdelavo takšnega materiala in nastanek takšnega modnega kosa je potrebnih kar šest različnih mojstrov, ki jim je v končnem izdeleku uspelo preplesti tako prefinjenost znamke Jaguar kot tudi filozofijo znamke SUSNYARA, ki v duhu organske sle po življenju kljub neprijaznim okoliščinam betonske džungle, v kateri prebiva SUSNYARA ženska, ohranja držo grške boginje, ki v rokah namesto atributa trdno drži svojo novo torbico.

 

‘Sodelovanje Jaguarja z blagovno znamko Susnyara in njeno ambasadorko Nino je začetek nove ere v slovenskem prostoru, saj obe znamki povezuje samozavest, kreativnost in inovativnost. Kako bolje poudariti in izraziti Jaguarjev oblikovalski jezik, če ne s sodelovanjem perspektivne mlade oblikovalke, ki je z unikatnim oblikovanjem torbice postavila trden temelj na katerem bomo gradili nadaljnje sodelovanje. Vesel sem, da smo se našli na poti plodnega ustvarjanja. Prepričan sem, da bo Jaguar v Sloveniji tako še lažje našel pot do novih lastnikov in jih prepričal v izjemnost Jaguarjevih modelov,’ je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.

Prenesi vsebino