Summit motors Ljubljana - Ford

ZAČETEK SPREJEMANJA NAROČIL ZA NOVEGA JAGUARJA F-TYPE SVR:..

F-TYPE SVR je prvi Jaguar SVR in najhitrejši F-TYPE doslej. V oddelku za specializirane modele družbe Jaguar Land Rover so poskrbeli, da je lažji, hitrejši in zmogljivejši, obenem pa ostaja okreten in uporaben za vsakdanje vožnje. Kupci lahko..

JAGUAR LAND ROVER JE OSVOJIL KAR TRI PRIZNANJA "BEST CARS..

Kompakten športni XE in povsem nova poslovna limuzina XF sta zmagovalca v svojih razredih. Priljubljeni Range Rover Evoque vlada v razredu kompaktnih športnih terencev. Tri druga mesta in tretje mesto dopolnjujejo zbirko odličnih rezultatov obeh..

JAGUAR SE VRAČA V SVET DIRK #JaguarFormulaE

Jaguar Land Rover potrjuje svojo električno prihodnost z vstopom Jaguarja v inovativno prvenstvo zveze FIA – Formula E. Jaguar Land Rover, vodilni britanski investitor v raziskovanja in razvoj, s širitvijo razvoja tehnologij za..

JAGUAR XE S ŠTIRIKOLESNIM POGONOM

Jaguar XE s štirikolesnim pogonom je doživel svetovno premiero na avtomobilskem salonu v Los Angelesu (20.–29. november 2015). Nagrajeni Jaguar XE potrdil in utrdil status voznikovega avtomobila v tem razredu. Nova možnost..

Jaguarjeva ambasadorka Nina Šušnjara

Ljubljana, 16.11.2015 - V prostorih Situle na dogodku AFT'R NEW YORK se je predstavil tudi najnovejši prestižni Jaguarjev model XF. Sodelovanje S U S N Y A R E z Jaguarjem je nadgradnja vizije in preporoda blagovne znamke v slovenskem..
123